Jeugdwerking

Sinds de oprichting van het jeugdbestuur in 2009 werd de jeugdwerking van T.C. Tennifun wat nieuw leven ingeblazen. Naast lessen en zomerkampen staan er ook een aantal activiteiten, specifiek voor de jeugd op het programma.

We stellen vast deze vernieuwing een groot succes geworden is. Dankzij de gratis initiatielessen heeft elk kind de gelegenheid om eens van het tennissen te komen proeven. Via het vrij begeleid tennissen op vrijdag leert de jeugd elkaar beter kennen en kan er op regelmatige basis afgesproken worden om een balletje te slaan. Ook in de interclub behalen onze jeugdploegen mooie resultaten.

Oefening baart kunst: regelmatig spelen is dus de boodschap!!!

Voor de goede gang van zaken werd een jeugdbestuur opgericht.

Jeugdverantwoordelijke

We zijn ook op zoek naar een aantal ouders die willen helpen met de organisatie van het jeugdgebeuren. Hoe meer helpende handen, hoe meer we kunnen verwezenlijken... Voel je je geroepen, laat ons iets weten.

Kortom: iedereen die wil helpen is van harte welkom!

Voor alles wat de jeugd betreft, kan je ons steeds bereiken via mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

• LogoFlexCite