Petra_Christine

Ze voorstellen zal echt niet moeilijk zijn, de dames achter de jaarlijkse “Kaas-en wijnavond”. Ze hebben hun hart sinds lang verloren aan Tennifun, vanuit de tijd dat onze tennisclub nog gevestigd was in het “Tiense” en we nog zelf over geen accomodaties beschikten, met andere woorden, back to the early years”………

Kristine Huts heeft haar ventje Glenn in 1989 gevolgd toen die zich aansloot bij Tennifun Tienen. Kristine heeft het tennis nooit te ernstig genomen en speelde vooral voor “de fun”. Uiteraard ging het alle jaren wat beter en op heden heeft Kristine tijdens de diverse tornooitjes al enkele finales gewonnen, dus zo slecht speelt ze heus niet alhoewel ze dat niet gezegd wil hebben!

In 2002 kon toenmalig voorzitter Johnny Kristine “overhalen” om bestuurslid te worden van de club. Zij kreeg als penningmeester een heel belangrijke post toebedeeld en uiteraard heeft ze die taak zeer nauwkeurig uitgeoefend.

Wie Kristine ziet denkt onmiddellijk aan Petra……………….

Petra Mellaerts sloot in het jaar 1990 aan bij Tc Tennifun. Ons Petra voelde zich direct “thuis” en stond steeds paraat als er moest gewerkt worden voor de club. Samen met Kristine heeft zij nu bijna alle edities van de “Kaas-en wijnavond” meegemaakt en tot een goed einde gebracht. Petra is niet verlegen van één of andere party en samen met haar boezemvriendin worden er dan regelmatig enkele “Hoegaardens” geledigd…………………”je moet de sfeer er toch inhouden” is dan steevast haar uitleg!

Ons Petra behoort niet direct tot de toptennissers van de club maar het moet gezegd dat zij in al haar matchen steeds “tot het uiterste” gaat en de laatste jaren blijken de resultaten ook beter mee te vallen. Alhoewel het sportieve voor haar niet het belangrijkste is hoopt ze toch dat Daphné en Mathias in de toekomst de fakkel zullen overnemen en blijven tennissen bij Tennifun.

Jonge dames, Tennifun rekent in de toekomst nog altijd op jullie!