GuyVDAGuy is sinds de verhuis van Tennifun naar Hoegaarden lid van onze club. Hij heeft vanaf 1999 een belangrijke rol gespeeld in de uitbouw van de club in de Zavelkuilstraat, “remember” de grote Tennifuntombola in 2004. Steeds staat hij ten dienste van de club en tijdens de gezellige zomeravonden kan je hem steeds terugvinden met “een pintje” in de hand…….

Onze Guy is zeer bedreven tijdens de recreatieve wedstrijden op zondagavond en kan af en toe een “tennisvloek” moeilijk onderdrukken maar dit wordt hem door de leden met “de mantel der liefde” vergeven! Guy denkt nog steeds met véél plezier terug aan het Tennifundubbeltornooi van enkele jaren geleden, toen slaagde hij er samen met voorzitter mij in om onverwachts tot in de halve finale te geraken. Het was voor Guy een fantastische week in een toen zeer warme maand juli.

Guyke is ook ondervoorzitter van de Sportraad van Hoegaarden en is afgevaardigde van Tennifun in deze raad. Tevens is hij de drijvende kracht achter het “veteranentennis” op dinsdag-en donderdagnamiddag.

Uiteraard heeft Guy als technisch verantwoordelijke van de club heel wat taken om het lijf zoals kantine in orde houden, gazon in perfecte staat houden, terreinaanleg en de omgeving ordelijk houden. Je kan begrijpen dat hij een voorname rol inneemt in het dagelijkse reilen en zeilen van Tc Tennifun Hoegaarden.

Wij hopen daarom ook nog lang op “onze Guy” beroep te kunnen doen en wensen hem nog véél tennisplezier!!