VeraBotuDe eerste jaren waren vooral een leerschool waarbij het recreatieve de bovenhand had, samen met haar echtgenoot Guido kwamen zij van in het begin meespelen met de “harde kern” van Tennifun.

Was ze in het begin nog wat eerder verlegen over de behaalde resultaten, vlug kwam er kentering in haar tennisspel en snel behoorde ze tot de betere tennissters van de club. Zo haalde zij reeds enkele titels op de tenniscourt, zoals clubkampioen dames enkel en dubbelclubkampioen dames.

Niet alleen op het tennisterrein kan ze haar “mannetje” staan maar ook werd Vera stilaan de vaste “bakker” van dienst bij allerlei aangelegenheden in het clubhuis. Haar heerlijke taarten en “gateau’s” zijn hiervan het beste bewijs. Bij rondvraag onder de clubleden is al lang geweten dat Vera de banketprinses van Tc Tennifun is!

Nog niet zo lang geleden was Vera samen met Marianne (van Peter) naar aanleiding van “25 jaar Tennifun” verantwoordelijk voor de versiering van het clubhuis. Ze was niet te beroerd om half Vlaanderen rond te rijden om de juiste versieringen te vinden, dit even om de ingesteldheid van haar weer te geven.

Samen met haar echtgenoot Guido en zoon Niels hopen wij ons Vera nog lang in onze club te mogen ontmoeten, maar haar Tennifungevoel kennende twijfelen we daar zelfs niet aan…………..