Bart Grammet, een Tennifunner waar je kan op rekenen !

Onze Bart kwam vier jaar gelden bij de club. Als secretaris van voetbalploeg Barça was hij een gekend persoon in het sportmilieu. In het begin dachten we allemaal dat Bart vooral een goede voetballer was maar …… tijdens zijn eerste “wedstrijdjes” op Tennifun bleek al snel dat hij tevens goed tegen een balleke kon kloppen !

Al vlug maakte Bart zich nuttig binnen onze club en nam hij de functie van commissaris van sportieve activiteiten waar, denken we maar even aan de tijd die hij steekt in de “Beker van Tienen” en de recreatieve ontmoeting met Tc Hélécine. Inmiddels is Bart eveneens tornooileider geworden en helpt hij Vera met het “Elit-systeem” van de VTV.

Sportief werd dit jaar ook een hoogvlieger met drie dubbelfinales en winst in het clubkampioenschap 2013. Er is een reden waarom iedereen graag wilt “dubbelen” met Bart.

Bart is binnen Tennifun een zeer graag gezien iemand, we hopen dan ook dat hij nog lang bij ons blijft!

Bart Grammet