AndreVanMechelenAndré is sinds 1997 lid van onze tennisclub, bij de verhuis naar Hoegaarden was hij één van de steunpilaren. André, nooit te beroerd om te helpen waar kan, is bij Tennifun zo’n beetje de “duivel-doet-al” maar dan wel in positieve zin.

Moet er aan de terreinen gewerkt worden dan staat hij als eerste paraat, hij is dan ook niet weinig fier dat de leden regelmatig aanhalen dat de terreinen er elk jaar “goed bijliggen”!

Samen met zijn boezemvriend Guy zorgen zij ervoor dat de kantine en omgeving  steeds netjes in orde is. Hoeveel tijd hebben zij samen al in onze tennisclub gestoken?

André, een echt sociaal iemand die ook steeds aandacht heeft voor de jongsten van de club, bijna al de jeugdleden kennen hem en als er een probleem opduikt weet iedereen dat Andréke het dan wel oplost………………..  Laura of Tom gevallen of blaren op de voeten ? Onze André, verzorger bij voetbalclub Kortenaken, heeft steeds zijn E-H-B-O-kit bij de hand. Iemand van de dames met een pijnlijke schouder of spierpijnen ? Geen probleem, de verzorger van dienst maakt de speler terug speelklaar.

Kortom, wij hebben geluk dat André zijn hart verpand heeft aan Tc Tennifun, dankzij de inzet van mensen als hem kunnen clubs als de onze “overleven” en elk jaar dat stapje vooruit zetten!

Bedankt André !